Warranty, Shipping, Pricing, FAQ

loading...

110% snelheid gegarandeerd

Rijd sneller of we kopen je wielen terug voor meer dan je hebt betaald.

Als je niet sneller bent met je nieuwe Tokyowheels, stuur ze dan terug en we zullen je 110% van de aankoopprijs plus de retourzending terugbetalen - dat betekent dat we je een volledige terugbetaling geven plus nog eens 10% meer geld terug, zoals onze manier om u te bedanken (exclusief versnelde verzending).65 dagen testrit + gratis retourneren + 110% geldteruggave

Als je niet echt van je wielen houdt, stuur ze dan binnen 65 dagen na aankoop terug, en we betalen je 110% van je aankoopbedrag terug en betalen de retourzending.

 • Wielen moeten op Tokywheel worden geplaatst voordat de proefritperiode eindigt.
 • Wielen moeten schoon zijn en vrij van krassen, deuken of beschadigingen van welke aard dan ook.
 • Wielen moeten in de originele verpakking (of iets dergelijks) worden verpakt. Schade aan een geretourneerd product veroorzaakt door onjuiste verpakking kan het geretourneerde product van deze garantie diskwalificeren (in dergelijke gevallen wordt het product teruggestuurd naar de afzender).
 • Wielen moeten worden gepost via bijgehouden EMS (of bijgehouden USPS waar van toepassing) naar een adres dat door Tokyowheel wordt verstrekt.
 • De klant zal worden terugbetaald binnen 10 werkdagen nadat Tokyowheel het geretourneerde product heeft ontvangen (indien de retourzending in aanmerking komt voor een terugbetaling zoals hierboven beschreven).
 • De klant wordt terugbetaald op een creditcard als deze bij de oorspronkelijke aankoop is gebruikt. Als er bij de oorspronkelijke aankoop geen creditcard is gebruikt, of als Tokyowheel om welke reden dan ook niet op een creditcard kan terugbetalen, zal Tokyowheel via TransferWise terugbetalen.
 • Retourzendingen zijn niet mogelijk om te upgraden naar een recent uitgebrachte productupdate.
 • Retourneren is niet mogelijk om te profiteren van recentere actieprijzen.
 • Retourzendingen die zijn gemaakt vanwege een fout tijdens de aankoop komen niet in aanmerking voor de extra 10% (aankoopprijs en verzendkosten worden echter altijd 100% terugbetaald als aan de andere voorwaarden wordt voldaan).
 • Elke klant / huishouden komt slechts eenmaal in aanmerking voor de extra 10% restitutie (aankoopprijs en verzendkosten zijn echter altijd 100% restitueerbaar als aan de overige voorwaarden wordt voldaan).
 • Er worden kosten in rekening gebracht voor alle originele accessoires die niet worden geretourneerd.
 • De garantie van 65 dagen voor een testrit is alleen van toepassing op nieuwe wielen - alle verkopen van gebruikte wielsets zijn definitief.

1 jaar garantie en 2 jaar crashvervanging

Wat wordt er gedekt?

Uw wielen zijn gedekt tegen fabricagefouten die binnen een jaar worden vastgesteld. In dergelijke gevallen, als het garantieartikel niet op onze kosten kan worden gerepareerd, zullen we het garantieartikel vervangen en de verzendkosten in beide richtingen betalen. We betalen ook voor een plaatselijke fietsenwinkel om het vervangende garantie-item indien nodig te installeren. Deze garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke eigenaar en is niet overdraagbaar. Om een garantieclaim in te dienen, neem dan contact met ons op via vragen@tokyowheel.com .

SituatieGarantie
Fabricagefouten gevonden binnen 1 jaarWe zullen het defecte onderdeel vervangen en de verzendkosten in beide richtingen betalen.
Na 1 jaarOnderhouds-, upgrade- en reparatieservice tegen minimale kosten.
Wat valt er niet onder?Normale slijtage
Het volgende maakt uw garantie ongeldig
 • Misbruik (springen, trick riding, etc.)
 • Wijziging van wielen
 • Bandenspanning hoger dan 140 psi
 • Onjuiste montage
 • Installatie van onderdelen of accessoires die niet oorspronkelijk bedoeld zijn voor, of niet compatibel zijn met de verkochte wielstellen.
 • Gebruik van remblokken die niet zijn ontworpen voor carbonwielen
Deze garantie dekt niet
 • Normale slijtage (lagers, spaken, nippels, remsporen, banden, binnenbanden, pallen, freewheel-body's, afdichtingen, velglint etc.)
 • Producten die verkeerd zijn geïnstalleerd en / of afgesteld.
 • Problemen veroorzaakt door verwaarlozing of slecht onderhoud.
 • Oppervlakteafwerking en cosmetische behandelingen (anodiseren, emblemen, enz.)
 • Crash-schade.
 • Alle andere fietsonderdelen
 • Gevolgschade of incidentele schade (indien van toepassing)

Let op: bij velgremwielen is de oppervlakteafwerking van het remspoor onderhevig aan slijtage bij normaal gebruik (wrijving tussen remblok en remspoor is de reden waarom remmen werken). Op dit gebied zal er meer slijtage zijn dan op andere delen van de velg. Het is normaal dat de finish op het remspoor na verloop van tijd verandert. Om de levensduur van uw wielen te verlengen, moet u vertrouwd raken met koolstofremtechnieken en zowel remblokken als remsporen regelmatig schoonmaken. Als u deze oppervlakken niet schoon houdt, zal het vuil zich ophopen en onnodige slijtage veroorzaken.Tokyowheel biedt een crashvervangingsprogramma voor velgen (en andere onderdelen waar nodig) die structureel beschadigd zijn bij een crash.

 • Het programma biedt 50% korting op velgen die in aanmerking komen voor crashvervanging.
 • Het programma biedt kostenprijzen voor andere onderdelen die in aanmerking komen voor crashvervanging.
 • Het programma is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.
 • Het programma is niet overdraagbaar en is alleen van toepassing op de eerste koper.
 • Het programma omvat één crash per wiel.
 • Het programma heeft geen betrekking op producten met serienummers die beschadigd of gewijzigd zijn.
 • De klant is verplicht om verzendkosten te betalen voor vervangende items die naar hem worden verzonden ($ 75 USD voor een complete wielset, minus voor afzonderlijke onderdelen).
 • Tokyowheel betaalt verzendkosten voor door een crash beschadigde artikelen die naar ons worden geretourneerd.
 • De klant is verplicht om douanebelasting / invoerrechten te betalen op vervangende items die naar hem worden verzonden (als die er zijn).
 • Tokyowheel zal douanebelasting / -heffingen betalen over door een ongeval beschadigde artikelen die naar ons worden geretourneerd (indien aanwezig).

verzending en bezorging

Gratis expresverzending wereldwijd

Wij verzenden GRATIS naar alle landen met Express Air. Zie de verzendtabel aan de rechterkant voor een lijst met landen. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, beginnen we onmiddellijk met het op maat maken van uw wielen met de door u geselecteerde opties. Wij verzenden uw wielen met Express Air en voorzien altijd van een trackingnummer.

110% gegarandeerd geen douane-belastingen

We zijn experts in wereldwijde logistiek en verzending, en we verzenden wielen zodat klanten geen kosten of belastingen betalen. Het is de bedrijfsfilosofie dat alle rijders gelijke toegang tot onze producten moeten hebben. Een rijder in L.A. zou zijn wielen voor dezelfde totaalprijs moeten krijgen als een rijder in Mozambique. Gratis wereldwijde verzending en gegarandeerd geen douaneheffingen vormen een groot deel van onze inspanningen om dit te realiseren. Het is ook een integraal onderdeel van hoe we de fietsindustrie willen leiden en wereldwijd willen uitbreiden. We ondersteunen dat met een garantie van 110%, wat betekent dat als u extra kosten moet betalen om uw wielen bij u aan de deur te krijgen, we u 100% van de kosten van die kosten terugbetalen, plus 10% extra als dank. (Dit gebeurt zelden, maar als dat het geval is, doen we een stapje extra om onze rijders te ondersteunen)


Verzendkosten

Land Verzendkosten Verwachte levering
USA $375.00 Geen verzendkosten $0.00 14 ~ 21 dagen
Canada $385.00 Geen verzendkosten $0.00 14 ~ 21 dagen
Japan $344.00 Geen verzendkosten $0.00 14 ~ 21 dagen
Australia $360.00 Geen verzendkosten $0.00 14 ~ 21 dagen
UK $380.00 Geen verzendkosten $0.00 14 ~ 21 dagen
Denmark $395.00 Geen verzendkosten $0.00 14 ~ 21 dagen

Tokyowheel Klantkaart

Tokyowheel Klantkaart

Betaalmethoden

Tokyowheel accepteert de volgende betalingsmethoden. VISA, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, JC, Discover, Paypal.


FAQ

Since 2010. If you're interested, please take a look at the company time-line we publish on our About page.

We don't have any payment plan options at present. Most people use credit cards to accomplish the same thing, and might even get better interest rates doing so.

We offer a 65 day test ride with 110% paid returns. So if you would like to do a test ride, you can place an order for the wheels of your choice, and try the wheels for up to 65 days. If you want to return them we’ll pay the return shipping costs, give you a full refund, and pay you an extra 10% for your time.

Leer De 6 Dingen Die U Moet Weten Voordat U Koolstofwielen Koopt.

VRIJ Koopgids voor koolstofwielen

ionicons-v5-e Wat is de waarde van carbonwielen?

loading...

Jij krijgt:

ionicons-v5-e Les 1: Waarom koolstof?

ionicons-v5-e Les 2: Buisvormig versus draadband

ionicons-v5-e Les 3: Wat is dit 38 50 60 88 Gekte?

ionicons-v5-e Les 4: Zijn brede velgen beter?

ionicons-v5-e Les 5: Zijn spaken en naven van belang?

ionicons-v5-e Les 6: Hoe u kunt voorkomen dat u teveel voor uw wielen betaalt

ionicons-v5-e Bonus: Ontvang tips voor carbonwielen, nieuws en speciale aanbiedingen