Warranty, Shipping, Pricing, FAQ

loading...

110% Viteză garantată

Ride Faster Sau vă vom cumpăra roțile înapoi pentru mai mult decât ați plătit.

Dacă nu sunteți mai rapid cu noile dvs. Tokyowheels, trimiteți-le înapoi și vă vom rambursa 110% din prețul de achiziție plus transportul de returnare - asta înseamnă că vă vom restitui integral, plus un 10% suplimentar înapoi în numerar, mod de a spune Mulțumesc (exclude livrarea rapidă).Test de 65 de zile + Returnări gratuite + 110% rambursare

Dacă nu vă plac în mod absolut roțile, trimiteți-le înapoi în termen de 65 de zile de la cumpărare și vă vom rambursa 110% din prețul de achiziție și vom plăti pentru transportul de retur.

 • Roțile trebuie să fie postate pe Tokywheel înainte de încheierea perioadei de testare.
 • Roțile trebuie să fie curate și lipsite de zgârieturi, lovituri sau daune de orice fel.
 • Roțile trebuie ambalate în ambalajul original (sau similar). Deteriorarea produsului returnat cauzată de ambalarea necorespunzătoare poate descalifica produsul returnat din această garanție (în astfel de cazuri, produsul va fi returnat expeditorului).
 • Roțile trebuie să fie postate prin EMS urmărit (sau USPS urmărit, după caz) la o adresă furnizată de Tokyowheel.
 • Clientul va fi rambursat în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat de Tokyowheel (în cazul în care returnarea se califică pentru o rambursare conform celor de mai sus).
 • Clientul va fi rambursat pe un card de credit dacă unul a fost utilizat în achiziția inițială. Dacă un card de credit nu a fost utilizat în achiziția inițială sau dacă Tokyowheel nu poate rambursa un card de credit din orice motiv, Tokyowheel va rambursa prin TransferWise.
 • Returnările nu pot fi efectuate în scopul actualizării la o actualizare de produs lansată recent.
 • Nu se pot face returnări pentru a profita de prețuri promoționale mai recente.
 • Returnările efectuate din cauza unei greșeli în timpul achiziției nu se califică pentru 10% suplimentar (prețul de achiziție și costurile poștale, totuși, vor fi întotdeauna rambursabile 100% dacă sunt îndepliniți ceilalți termeni).
 • Fiecare client / gospodărie este eligibil pentru rambursarea suplimentară de 10% o singură dată (prețul de achiziție și costurile poștale, totuși, vor fi întotdeauna rambursabile 100% dacă sunt îndeplinite celelalte condiții).
 • Clienții vor fi taxați pentru oricare dintre accesoriile originale care nu au fost returnate.
 • Garanția de testare de 65 de zile se aplică numai roților noi - toate vânzările de roți second-hand sunt finale.

1 an de garanție și 2 ani de înlocuire a accidentelor

Ce este acoperit

Roțile dvs. sunt acoperite împotriva defectelor de fabricație constatate în termen de un an. În astfel de cazuri, dacă articolul din garanție nu poate fi reparat pe cheltuiala noastră, vom înlocui articolul din garanție și vom plăti transportul în ambele sensuri. De asemenea, vom plăti pentru un magazin local de biciclete pentru a instala articolul de garanție înlocuitor, dacă este necesar. Această garanție se aplică doar proprietarului original și nu este transferabilă. Pentru a începe o cerere de garanție, vă rugăm să ne contactați la questions@tokyowheel.com .

SituatieGaranție
Defecte de fabricație găsite în termen de 1 anVom înlocui componenta defectă și vom plăti transportul în ambele sensuri.
După 1 anServicii de întreținere, modernizare și reparații la un cost minim.
Ce nu este acoperitUzură normală și rupere
Următoarele vor anula garanția
 • Utilizare greșită (sărituri, călărie, etc.)
 • Modificarea roților
 • Presiunea anvelopelor depășește 140 psi
 • Asamblare necorespunzătoare
 • Instalarea de piese sau accesorii care nu sunt destinate inițial sau nu sunt compatibile cu seturile de roți vândute.
 • Utilizarea plăcuțelor de frână care nu sunt proiectate pentru roțile din carbon
Această garanție nu acoperă
 • Uzură normală (rulmenți, spițe, mameloane, șenile de frână, anvelope, tuburi interioare, cleme, corpuri roți libere, etanșări, bandă de jantă etc.)
 • Produse care au fost instalate și / sau ajustate incorect.
 • Probleme cauzate de neglijare sau întreținere deficitară.
 • Finisaje de suprafață și tratamente cosmetice (anodizare, decalcomanii etc.)
 • Daune accidentale.
 • Toate celelalte componente ale bicicletei
 • Daune consecvente sau incidentale (acolo unde este cazul)

Vă rugăm să rețineți: cu roțile de frână ale jantei, finisajul suprafeței pe șina de frână este supus uzurii în timpul utilizării normale (fricțiunea dintre plăcuța de frână și șina de frână este motivul pentru care frânele funcționează). Pe această zonă va fi mai multă uzură decât alte părți ale jantei. Este normal ca aspectul finisajului pe pista de frână să se schimbe în timp. Pentru a prelungi durata de viață a roților, familiarizați-vă cu tehnicile de frânare cu carbon și curățați atât plăcuțele de frână, cât și șinele de frână în mod regulat. Dacă nu păstrați aceste suprafețe curate, resturile se vor acumula și vor provoca uzură inutilă.Tokyowheel oferă un program de înlocuire a accidentelor pentru jante (și alte părți acolo unde este necesar) deteriorate structural într-un accident.

 • Programul oferă o reducere de 50% la jantele care se califică pentru înlocuirea accidentelor.
 • Programul oferă prețuri de cost pentru alte părți care se califică pentru înlocuirea accidentelor.
 • Programul este valabil 2 ani de la data cumpărării.
 • Programul nu este transferabil și se aplică doar cumpărătorului inițial.
 • Programul acoperă un accident pe roată.
 • Programul nu acoperă produsele cu numere de serie care au fost deteriorate sau modificate.
 • Clientul este obligat să plătească taxe poștale pentru toate articolele de înlocuire care le sunt trimise (75 USD pentru un set complet de roți, mai puțin pentru piesele individuale).
 • Tokyowheel va plăti poștal pentru articolele deteriorate în caz de accident care ni s-au returnat.
 • Clientul este obligat să plătească taxe vamale / taxe vamale pentru articolele de înlocuire care le sunt trimise (în cazul în care există).
 • Tokyowheel va plăti taxe vamale / taxe vamale pentru articolele deteriorate în caz de accident returnate nouă (în cazul în care există).

Expediere și Livrare

Livrare Express gratuită în toată lumea

Expediem GRATUIT în toate țările, prin Express Air. Consultați tabelul de expediere din dreapta pentru o listă a țărilor. Odată ce primim comanda, începem imediat construirea manuală a roților personalizate cu opțiunile pe care le-ați selectat. Expediem roțile dvs. prin Express Air și oferim întotdeauna un număr de urmărire.

110% Garantat Fără taxe vamale

Suntem experți în logistică globală și transport maritim și livrăm roți, astfel încât clienții să nu plătească taxe sau taxe. Filozofia companiei este că toți piloții ar trebui să aibă acces egal la produsele noastre. Un călăreț din L.A. ar trebui să-și ia roțile la același preț total ca un călăreț din Mozambic. Expedierea gratuită la nivel mondial și garantarea fără taxe vamale reprezintă o mare parte a efortului nostru de a face acest lucru o realitate. Este, de asemenea, o parte integrantă a modului în care intenționăm să conducem industria ciclismului și să ne extindem la nivel global. Acordăm o garanție de 110%, ceea ce înseamnă că, dacă trebuie să plătiți taxe suplimentare pentru a vă aduce roțile la ușă, vă vom rambursa 100% costul acestor taxe, plus 10% în plus pentru a spune mulțumiri (Acest lucru se întâmplă rareori, dar când se întâmplă acest lucru ne străduim să ne sprijinim călăreții).


Taxe de transport

Țară Rata de transport Livrare asteptata
USA $1,013.46 Transport gratuit $0.00 14 ~ 21 zile
Canada $1,040.48 Transport gratuit $0.00 14 ~ 21 zile
Japan $929.68 Transport gratuit $0.00 14 ~ 21 zile
Australia $972.92 Transport gratuit $0.00 14 ~ 21 zile
UK $1,026.97 Transport gratuit $0.00 14 ~ 21 zile
Denmark $1,067.51 Transport gratuit $0.00 14 ~ 21 zile

Tokyowheel Harta clientului

Tokyowheel Harta clientului

Metode de plata

Tokyowheel acceptă următoarele metode de plată. VISA, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, JC, Discover, Paypal.


FAQ

Since 2010. If you're interested, please take a look at the company time-line we publish on our About page.

We don't have any payment plan options at present. Most people use credit cards to accomplish the same thing, and might even get better interest rates doing so.

We offer a 65 day test ride with 110% paid returns. So if you would like to do a test ride, you can place an order for the wheels of your choice, and try the wheels for up to 65 days. If you want to return them we’ll pay the return shipping costs, give you a full refund, and pay you an extra 10% for your time.

Aflați Cele 6 Lucruri Pe Care Trebuie Să Le Cunoașteți înainte De A Cumpăra Roți Din Carbon.

GRATUIT Ghidul cumpărătorului cu roți din carbon

ionicons-v5-e Care este valoarea roților din carbon?

loading...

Primesti:

ionicons-v5-e Lecţie 1: De ce Carbon?

ionicons-v5-e Lecţie 2: Tubular vs. Clincher

ionicons-v5-e Lecţie 3: Ce este acest nebun 38 50 60 88?

ionicons-v5-e Lecţie 4: Jantele late sunt mai bune?

ionicons-v5-e Lecţie 5: Contează spițele și butucii?

ionicons-v5-e Lecţie 6: Cum să evitați să plătiți prea mult pentru roțile dvs.

ionicons-v5-e Primă: Obțineți sfaturi pentru roți din carbon, știri și oferte speciale